tisdag 23 juni 2009

Midsommar 2009

Midsommarhelgen är över och man är åter tillbaka på jobbet. Lite trött, men annars bra. Det har varit en alldeles underbar helg. Midsommarafton spenderades i goda vänners lag. Tillsammans lagade vi mat och åt och drack långt in på småtimmarna. Vi kunde inte ha haft det trevligare!

Midsommardagen bjöd på grillat hos föräldrarna. Underbart gott! En av de bästa sakerna med sommaren. Sedan var det cruising i stan och min kära fästman och jag promenerade ner för att se på bilar, folk och träffa kompisar. Vi hann med en hel del och kom åter igen hem på småtimmarna.

Lagom trötta gav vi oss på söndagen ut på stug/hus/tomt jakt med föräldrarna. Jag är hjärtligt trött på denna lägenhet och detta område och köper snart något i desperation. Tillsammans kanske vi hittar något som vi kan bo i nu och de sedan ta över som fritidshus. Det finns en del mysiga områden, men inte några klockrena objekt. Vi får hålla ögonen öppna.

På eftermiddagen blev det middag ute på restaurang tillsammans med svärföräldrarna, alltid lika trevligt. Sen blev det en lugn hemmakväll framför film och inte långt därefter var man åter på jobbet. Det är tur att det snart är semester.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar