fredag 13 februari 2009

Köpenhamn - dag 2 CIFF

Då hade dagen kommit som vi faktiskt hade åkt till Köpenhamn för, vi skulle sjuka och bedrövliga besöka CIFF - Copenhagen International Fashion Fair. Det var inga större konstigheter att hitta det. Mässan var stor och det var många utställare på plats. Vi slog en lov för att reka läget och sen gav vi oss in bland alla utställare som var inom vår bransch - smycken.
Vi pratade med flera olika och det var trevligt att få se vad de hade att erbjuda och om vi tyckte att det var rätt för oss. Så tog vi en paus och gick på Vilas modevisning av höstmode 2009. Det var en rolig upplevelse, men jag tänkte engelsk landsbygd under 30-40 tal. Det var nästan så att jag såg alla barnen i Narnia gå på catwalken. Mycket med jordnära färger som spetsades med kraftiga färger som lila och orange.

Vi har knappt lagt föregående höst och rusk bakom oss så jag är inte redo att fokusera på nästa. Jag fokuserar hellre på vårens nyheter, sången av vårfåglarna och solen som värmer ansiktet. Därefter gav vi oss ut på mässan igen. Många erbjuder väldigt mycket lika, så man kan inte säga att vi hittade något unikt. Däremot kan vi nog ha hittat några nya leverantörer, framför allt inom herrsmycken.

Detta tog hela dagen, så ganska trötta åkte vi till hotellet för att vila lite innan vi skulle ut och äta. Vi hade inte hunnit äta på hela dagen. Efter lite för många sega starter blev det till slut hämtpizza på hotellrummet. Det hade vi inte räknat med, men inget var öppet. Inte ens pizzerian så det var snällt att de bakade pizza åt oss efter stängningsdags.

Efter mat började vi piggna till och tänkte vi går och bowlar. Big Bowl låg nära hotellet. Det var en stor bowlinghall med ca 25 - 30 banor, resturang, disko, bar och spelhall. Det var smockat med folk som alla hade jättetrevligt. Det gick inte att få nån bana så vi stannade en stund innan vi gjorde kvällen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar